RO Study
👤
Marchizul
Marchizul
02-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Un cuvant polisemantic de la verbul a lua
Răspuns :
Emr3
Emr3
02-11-2017
neluat=lua +pref. ne si suf.at
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Cate Doua Enunturi In Care Verbele Date Sa Fie Predicative Si Auxiliare : A Avea Si A Voi Va Rog Mult!!
Va Rog Un Scurt Rezumat La - Doua Loturi De Ion Luca Caragiale -
Intr-un Atelier De Arta Populará S-au Realizat 5 148 De Mårgele Roşi Si De 3 Ori Mai Putine Márgele Albe. Dacá Intr Un Colier Se Pun 36 De Mårgele, Aflà Cate Co
Explicați Următoarele Secvențe:"Eu Plâng De Bucurie" De Ana B."Da Orizont Tristetii Imensul Câmp Cules" De Vasile V.Multumesc Anticipat!Nu Vreau Mai Mult De 2 R
Calculati Limita: E In Atasare , Acolo M-am Blocat,cum Se Continua ,va Rog , O Explicare
Vreau O Compunere De Maxim 150 Cuvinte Si Sa Fie Despre Un Monstru Care Mananca Timpul Di Ora De Romana Orgent
Fie M Un Punct Pe Diagonala AC A Patrulaterului Convex ABCD.Se Duc MP||AB (P € BC) Și MQ||CD, Q €(AD).Arătați Că MP/AB+MQ/CD=constant /-linie De Fracție. Vreau
Rescrie Din Textul Citat Pronumele Personale, Indicand Si Functia Lor Sintactica
O Brutarie A Vindut Intr-o Zi Cu 90 De Colaci Mai Putin Decit In Ziua Urmatoare.Din Vinzarea Colacelor,brutariea A Incasat In Prima Zi 4200 Lei,iar In Ziua A Do
Va Rog Imi Puteti Spune Daca Cartea Ciobanila De Vasile Voiculescu Are Capitole?plz! Pentru Ca Nu Am Cartea Si Nu Stiu