RO Study
👤
ANCA2609
ANCA2609
02-11-2017
Matematică
a fost răspuns
cel mai mare numar natural de 4cifre
Răspuns :
Yanisalx2007
Yanisalx2007
02-11-2017
nr este 9999
succes! sper sa.ti fie de folos!
Answer Link
Eu11223344
Eu11223344
02-11-2017
9999 -acesta este raspunsul daca in problema nu este precizat ca cifrele trebuie sa fie diferite
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Că Primele 20 De Zecimale Ale Fractiei Zecimale Finite 0.3 La Puterea 40 Sunt Zerouri
La Grădina Botanica Din București A Fost Organizata O Expoziție De Orhidee .Florile Albe Au Fost In Număr De 32 ,numărul Orhideelor Galbene Reprezintă Un Sfert
Maria 90 Lei.Câte Caiete Cu Pretul De 14,4 Lei Poate Cumpara ?Cati Lei Îi Mai Råmin După Ce Cumpara Caietele?URGENTTTT PLSSSS
Determinati Coordonatele Punctului De Intersectie A Graficelor Functiei F : Ir -> Ir , F(×)=-4×-7 , G(×) = -10×+3
Redacteaza O Compunere De 150-300 De Cuvinte In Care Sa Imaginezi Si Sa Povestesti O Întâmplare Petrecuta In Biblioteca Scolara Infiintata De Johannes Honterus.
Fisa De Lucru1.Completatienunturile: 2x5=10 Punctea)Groenlanda Aparține Geografic De America De Nerob)Munţii................. Se Află In Estul Americii De Nord.
P.S.:vreau Doar 1): Un Mic Indiciu Ca Sa Pot Incepe!!! Am Facut Figura,Dar Nu Stiu Ce Sa Fac Pentru Inceput!!!!!!!
Alcătuiește Pe Caiet Un Text În Care Să Folosești Cuvintele Într- O Seară Dintr-o Greseala Într- O Clipă Într- Un Colț
Subliniaza Cu Albastru Adjectivele La Gradul Pozitiv Cu Verde Adjectivele La Gradul Superlativ Si Cu Galben Adjectivele Fara Grade De Co
1.Identifică Persoanele Care Poartă O Discuție În Text 2.Transcrie Următoarele Enunțuri.Încercuiește Cu A Adevărat Sau F Fals Justificând Alegerea Cu Secvențe D