RO Study
👤
BIANCA560
BIANCA560
02-11-2017
Matematică
a fost răspuns
exercitiul 2 tot
dau coroana
URGENT !!!!
Răspuns :
CátàlinaT10
CátàlinaT10
02-11-2017
a) bisectoare unghiului de 60°=30°
b)26°20'=tot bisectoarea, 13°10'
c)80°56'=bisectoarea,40°28'
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Enunturi Adecvate Urmatoarelor Paralele : Deoparte /de O Parte De Mult/demult. Bineinteles/bine Înteles!
Buna As Vrea Sa Ma Jutati Si Pe Mine Am Nevoie Sa Imi Traduceti Textul Acesta In Franceza , Imi Trebuie Pentru La O Scrisoare Adresata Unui Prieten Am Scris Par
Alcatuiti Enunturi Prin Care Sa Demonstrate Omonomiia Cuvintelor Broasca Si Mare
Exemple De State Cu Regim Democratic,autoritare,si Totaliatre In Perioada Interbelica?
Arătați Ca Nr 2 La Patrat Înmulțit Cu 3 La Puterea N + 1 + 2 La Puterea N + 1 Ori 3 La Puterea N Nu Este Patrat Perfect Unde N Este Număr Natural
Care Cuvinte Sunt Monosilabice Sau Plurisilabice? Spoiau, Soia, Melci, Pradau, Mergi, Roata, Cal, Haina, Doica, Zmeoaica, Printre, Patru, Monstru, Constructie,
Determinați Numerele Cuprinse Intre 200 Și 400 Care Se Impart Exact La 10 Și La 12. Cu Tot Cu Rezolvare Va Rog
La O Fabrica De Paine S-au Produs 4 274 De Paini Si 926 De Cornuri . S-au Repartizat Pentru 3 Magazine Cate 846de Paini Si 218cornuri .Cate Paini Au Ramas In Fa
A) 3 La Puțerea 2 + 2 La Puterea 3 = ? B) 1 + 2 La Puterea 2 +3 La Puterea 3 = ? C) 0 La Puterea 3 + 1 = ? Va Rog Ajutati-ma !!!
Apa Este O Substanta Chimica Compusa,......,........