RO Study
👤
Painormal535u
Painormal535u
02-11-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog e urgentva rog
Răspuns :
Denisa581
Denisa581
04-11-2017
jsjduenxusjj hdnxusnxunduxnsydheb shsbxudbxujsudjehzvsgxhsbchsbzbab,hsbzbajxjzjsjshxhzbxbxbxbx,bxbxhxbxh,xxxx xxx avantaj bucuriei cruz cf colta ć cuvintelor date proasta nebună nesimțirea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Felul Subordonatei Din Fraza "Prin Studii Genetice S-au Adus Dovezi Certe Ce Au Condus La Reconsiderarea Taxonomica..."
1) Rotunjirea Nr La Ordinul: 215 463 Sutelor De Mii,zecilor De Mii,miilor,sutelor,zecilor,421 749 Sutelor De Mii,zecilor De Mii,miilor,sutelor,zecilor,629 978
Un Vapor A Plecat Din Portul A Spre Portul B Dimineaţa La Ora 7. În Aceeaşi Dimineaţă, La Aceeaşioră, Pe Acelaşi Traseu, Din Portul B A Plecat Spre Portul A O Ş
La Ce Intrebare Raspunde :verbulcomplementuladjectivulnumeralulsubstantivul atributul si Daca Mai Stiti Altele Va Rog Spunetimi
Cat Inseamna 0,2(7) ?
Explica Rolul Virgulei Din Structura: Dar Totul Era Cuprins De O Liniste,de O Tacere,de Un Fel De Inmarmurire Solemna.
Cum Pot Sa Imi Dau ,mai Usor ,seama De Cazuri Si Functiile Sintactice?
O Fata Citeste In Prima Zi O Pagina A Doua Zi De Doua Ori Mai Mult A Treia Zi Dublul Paginilor Din Ziua precedenta Si Asa Mai Departe Dupa Cate Zile Citeste 10
Va Rog Sa-mi Spuneti Cum Rezolv Acest Ex: 2x+1/x-2 va Multumesc.
Buna Imi Puteti Spune Si Mie Cat Face "integrala Din Lnx Pe X La A3a"?