RO Study
👤
ALEbulg
ALEbulg
02-11-2017
Engleza
a fost răspuns
dau coroana ex B urgeeent
Răspuns :
Matizapa
Matizapa
02-11-2017
landed
maked
Was digging
appeared
Was allowing
Was
were looking
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unul Dintre Cele Patru Numere Impare Consecutive Este 2.345Cate Serii De Acest Tip Se Pot Scrie?Compara Suma Numerelor Din Fiecare Serie.
Din Ce Numar Trebuie Sa Scazi De 7 Ori Cate 8 Si Inca 13 Pentru A Obtine Intreitul Celui Mai Mic Numar De Zeci?
Enumera 2 Caractere De Superioritate ale Amfibienilor Fata De Pesti.
Am Si Eu O Intrebare!Ce Sunt Neologismele(si Daca Puteti Sa -mi Dati Si Niste Exemple Va Rog)
Intr-un Depozit Era O Cantitate De Cartofi. Intr-o Singura Zi, Se Vinde Un Sfert Din Cantitate, In Urmatoarele Trei Zile Se Vand 584 Kg, Ramanand In Depozit 40
Enumera 2 Caractere De Superioritate ale Amfibienilor Fata De Pesti.
Denisa Are 27 De Ani Mai Putin Decat Mama Ei , Care Are Cu Un An Mai Putin Decat Tatal Denisei . Aflati Varsta Denisei , Stiind Ca Fata Este De 5 Ori Mai Tanar
Nr Intregi Consecutive,intre Care Se Situeaza Nr 9/2 Sunt... Si ....Rezolvare Intreaga!
Un Triunghi Dreptunghic ABC Cu Ipotenuza BC = 12 Cm Are Cateta AC =6 Cm . Fie M Mijlocul Ipotenuzei Si AD Se Intersecteaza Cu BC , D ∈BC . Care Este Lungimea Se
Determinati Cele Mai Mari 6 Nr De Forma 2a6b Divizibile Cu 3( Nu Am Bara De Deasupra) Si Cele De Forma Ab23 Divizibile Cu 9.