RO Study
👤
Bla16
Bla16
02-11-2017
Matematică
a fost răspuns
4lan+4la n+1 dau coronita
Răspuns :
Andrei2017July
Andrei2017July
02-11-2017
4 la n + 4 la n+1 = 4 la n + 4 la n × 4 = 4 la n × ( 1 + 4 ) = 4 la n × 5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Introducere Frumoasa De 3 Randuri Pentru O Interpretare A Unui Fragment?
Buna! Am O Compunere De 3-5 Randuri, Doar Ca M-ar Ajuta Foarte Multa Daca Cineva Mi-ar Corecta Greselile Gramaticale Si De Exprimare. Multumesc :) "I Don't Work
Dau Coroană, Am Nevoie Urgent!!
5) Reprodu Tabelul Alaturat ' Apoi Desenează Figurile Geometrice In Casetele Corespunzătoare .
Explica Ce Ar Trebui Sa Faca Actorul Care Interpreteaza Rolul Prezentatorului, Conform Indicatiei : Catre Locul Unde Se Afla Regizorul" URGENT
Am Nevoie De Ajutor Pls!PS E Compunere De 100 Cuv Dau Coroana.
1. Rezultatele Exercițiilor De Mai Jos Reprezintă Numărul De Plelin Cadrul Colecției De Geologie. Află Rezultatul Fiecărui Exercițiu:a) 352 - 3 X 64 + 125 =b) 5
Suma A Patru Numere Pare Consecutive Este 740 Află Numerele Compune O Problemă Asemănătoare Despre Numere Impare
Eu Nu Strivesc Corola De Minuni A Lumii şi Nu Ucid cu Mintea Tainele, Ce Le-ntâlnesc în Calea Mea în Flori, În Ochi, Pe Buze Ori Morminte. 2.Aratati Care Este S
14 Cărți De Povești Și 12 Cărți De Poezii, Plătindu-se În Total 406 Lei, Iar Pentru Clasa A IV-a BPentru Serbarea De Premiere De La Sfârşitul Anului Școlar, La