👤
a fost răspuns

Va dua 18 puncte .... Eu sunt un narator ... Formuleaza o conpunere de o jumate de pagina de caiet studentisc sinpla si sa fiu eu naratorul va rog urgent sa o faceti !!!

Răspuns :

Intr-o zi pe aproape de Sant -Andrei , eu , impreuna cu prieteni mei , ne jucam , bucurandune de ziua frumoasa de Toamna care ne-a intins un covor frumos de frunze moarte si multicolore..Peste putin timp , mama  a venit , si ma rugat frumos sa il ajut la teme pe fratele meu mai mic , caci ea avea pe cap o gramada de treburi.Am acceptat , dar in schimb , in capul meu erau fel si fel de nazdravanii , asa ca , fara sa stie , am plecat pe furis , la prietenii mei , fara ca mama sa fi banuit ceva.Noi , fiind mici si fara minte , am plecat , si am furat , fara sa stim ce facem , niste cirese de la vecina noastra batrana si ingamfata.Exat cand voiam sa coboram , hop si vecina dupa noi cu o nuia mare si ascutita!.Si fuga ,fuga in papusoi si ea fuga , fuga dupa noi.Am alergat , pana cand am oboist , si speriati ne-am ascuns in iarba imensa care era acolo.Neobservandune , vecina a trecut de noi, si tiptil noi am fugit acasa, fiind tare ascultatori , harnici , buni , rabdatori si educati.Mama nici nu sa gandit ca eu , am facut asa , si nici nu s-at fi gandit , daca vecina noastra artagoasa si imbufnata nu at fi venit la noi si iar fi povestit mamei tot.Normal ca mi-am luat o bataie bine meritata , si normal ca nu am mai facut asemenea nazbatii.Si asa sa terminat acea zi , ca o pasare zburatoare ce lin a ajuns in cuibul ei dupa o zi intreaga de zbor .(Aceasta povestire este din imaginatia mea , ce mi-a venit pe moment , sper sa iti placa!)