RO Study
👤
Ascafaru9
Ascafaru9
02-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Proiect cartea mea clasa 2
Răspuns :
Emmmilia
Emmmilia
02-11-2017
o carte trebuie sa fie ingrijita si sa nu fie rupata..pentru ca ea te invata lucruri noi,este ca o prietena care nu vorbeste,doar te invata si tu trebuie sa ai grija de ea ca si ea va avea grija de tine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei Guys Am So Eu O Întrebare Foarte Foarte Importanta , In Ce Oraș Ați Alege Sa Faceți Facultatea:București ,Cluj-Napoca Sau Timișoara ,din Punct De Vedere Al
1)Pe Masuta-s Noua Paini,una-i Mica,alta-i Mare,restu-s La Fel Fiecare.Cate-s La Fel,cine Stie Sa-mi Sopteasca Numai Mie! 2)Hei Flacai,Sunteti Doi? Hei,hei,h
Par A Doua Dif Lor Este 36 Iar Unul Rep 3/3 Din Celalalt
AJUTOR VA ROOOG ! Trece In Enunturi La Toate Cazurile Cu Toate Fc. Sintactice Substantivul Zapada.
(a) Deschifra patima (a)imagina lemn parchet cruce marmura Si Acestea!! Tot La Aceeasi Intrebare
Vecinii Italiei,urgent Va Roggg !
Aratati Ca Numerele Sunt Patrate Perfecte: 2 La Puterea 83-4 La Puterea 41. 11.(5 La Puterea 21-5 La Puterea 20-5 La Puterea 18)=
Care Sunt Pronumele Personale Si Care Este Persoana Lor?
Hei ,cineva A Rezolvat Jurnalul De Vacanta La Limba Și Literatura Română Editura Delfin Clasa A-va ???
Fie Triunghiul ABC Si D Mijlocul Ipotenuzei BC, Sa Se Calculeze Lungimea Laturii AB, Stiind Ca AC=6 Si AD=5.