RO Study
👤
Aexandra01
Aexandra01
02-11-2017
Matematică
a fost răspuns
AJUTOR!!
REPEDE VA ROG
Răspuns :
AlexPotter
AlexPotter
02-11-2017
Sper ca înțelegi scrisul şi ca te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poți Să Scrii O Scrisoare În Care Eu Sunt Cânele Și Le Scrii O Scrisoare Lu Oamenii Care M-au Îngrijeau Mai Pe Scurt
3. Bunica Creşte Primăvara Pui, Găini Şi Miei, În Total 104. Ştiind Că Numărul Puilor Este De 4 Ori Mai Mare Decât Numărul Găinilor Şi Că În Total Sunt 256 De P
1)Care Sunt Elementele Orizontului Apropiat? 2)La Ce Folosesc Hărţile? 3)Ce Ţări Sunt Vecine Cu Republica Moldova? 4)Care Sunt Formele De Relief Caracteristice
Subliniază, În Textul De Mai Jos, Atributele Şi Complementele. În Poiana Tăinuită, Unde Zbor Luciri De Lună, Floarea Oaspeților Luncii Cu Grăbire Se Adună, Ca S
Creeaza O Compunere Din Max. 10 Prop. Cu Tema Visul Meu Daca Se Poate Sa Aiba Expresi I Plastice cand Ma Refer La Vis Adica Visul Meu Da Nu Ce Vreau Sa Devin Ok
Mai Ou Mais? Christine Fête Son Anniversaire Le 12........... C'est Une Fleur Petite ......... Forte.
Metoda Prețul Unui Stilou Este De Patru Ori Mai Mare Decât A Unui Caiet Să Se Afle Prețul Fiecărui Obiect Știind Că Că Trei Stilouri Și Șase Caiete Costă 90 RON
I. ANALIZA SURSELOR VIZUALE Evaluare ■Recunoşti Monumentul Repre- Zentat În Imagine? ■ Precizează Importanța Acestuia Pentru Istoria Românilor. ■ Identifică Per
Câți Kilometri A Parcurs În Ziua A Treia?Cu Rezolvare.
774. La Aniversarea Zilei De Naştere, Mioara A Adus Un Platou Cu Ituri. Dacă Toți Colegii Ar Servi Câte 4 Bucăți, Ar Mai Rămâne 1 Bucată, Ar Servi Câte 3 Bucăți