RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-11-2017
Matematică
a fost răspuns
radacina patrata din 31,4721
Răspuns :
Sandrumariaoyq9mz
Sandrumariaoyq9mz
01-11-2017
√31,4721=5,61
~Sper ca iti e de ajutor~
Answer Link
Lela132
Lela132
01-11-2017
Este egal cu 5,61 sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câte Zile Au În Total Anii 2008,2009,2010,2011?Mulțumesc Anticipat
Buna ! Am Si Eu O Intrebare : Ce Sentiment V-a Transmis Romanul ''Enigma Otiliei'' De George Calinescu ?
Identificati Complementele Si Precizati Felul Lor;Ieri,in Bucuresti,trei Sudori Au Muncit Doua Ore Ca Sa Salveze Dintr-o Cisterna De Lapte Un Copil Neastamparat
Ajutor Va Rog! Cat Se Poate De Repede! Un Calator Parcurge Un Drum In Trei Zile. In Prima Zi Parcurge O Treime Din Drum , A Doua Zi O Patrime Din Drumul Ramas
Tom, Joe Si Huck Au Anumite Calitati Care Ii Ajuta Sa Se Descurce Onorabil Pe Insula.Noteaza Aceste Calitati..E Din Povestea ,,Aventurile Lui Tom Sawyer,, De Ma
Suma A Doua Numere Este 105.Stiind Ca Primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Triplul Celui De-al Doilea ,aflati Numerele
Genul Epic :definitie Si Trasaturi Genul Liric:definitie Si TrasaturiFabula : Definitie Si TrasaturiNuvela :definitie Si TrasaturiPastelul: Definitie Si Trsatur
Vreau Si Eu Comentariu La In Vapaia Lumii De Fanus Neagu
Transforme D'apres Le Modele
După Ce Parcurge Doua Cincimi Dintr-un Drum , Un Călător Constată Ca Mai Are De Parcurs 3 Km Până La Jumătatea Drumului . Determină Lungimea Drumului .