RO Study
👤
Idanila
Idanila
01-11-2017
Istorie
a fost răspuns
Ce religie aveau romanii?
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-06-2018
Romanii aveau religie
politeista
, adica credeau in mai multi zei (dumnezei). Cuvantul vine din grecescul
poli
(mai multi) si
teism
(zei, dumnezei)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Specifică Funcția Sintactică A Două Pronume De Tipuri Diferite Din Secvența: ,,Când Întâlneam Pe Cineva Care-mi Părea Mai Dezghețat La Minte, Îl Puneam La Încer
Demostene (384 Î.H., Atena - 12.10.322 Î.H., Calauria, Argolida) A Fost Un Om Poli- tic Atenian, Considerat Unul Dintre Cei Mai Mari Oratori Greci Ai Antichităț
4. Structura Cu Sens Figurat Este: A.tatăl Ei O Lăsa Să Zburde. B. O Fată Frumoasă. C.o Lalea Galbenă D. O Lacrimă Ca O Perlă.
Repedeeeeeeee Ba Rogg
Un Referat Muzica În Viața Tinerilor Cântărețul Preferat Ce Mesaj Transmite Rezumatul Melodiei Preferate Și Ce Semnifică Efectul Muzici În Viața Noastră Ce-l Pu
1. Un Ou Cu Masa De 55 G Conţine 11,7 % Proteine Şi 0,6 % Zaharide. Calculaţi Masa De Proteine Şi Masa De Zaharide Dintr – Un Ou. 2. Sângele Reprezintă Aproxim
Un Trecător L-a Întrebat Pe Un Câine: -De Ce Stai În Drum? Câinele I-a Răspuns: - Ca Să-i Deosebesc Pe Cei Buni De Cei Răi. -Și Cum O Să-i Deosebeşti? - Cei Bun
Rezolvați Prin Metoda Substituției Următoarea Ecuație :Ajutați-mă Va Rog La B)
Shortest Path Between Two Points In A Matrix Nu Stiu De Ce Nu Vrea Sa Afiseze....
Va Rog Frumos Mama80 Pe Caiet