RO Study
👤
Susumarius78
Susumarius78
01-11-2017
Limba română
a fost răspuns
opusul lui oaste,a cloci,manos,
Răspuns :
Gaby551
Gaby551
01-11-2017
Oaste - mulțime
A cloci - a sta pe ouă
Mănos - roditor , fertil , cu rod bogat , îmbelșugat
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Spune Cineva Vă Rog Care Este Accelerația Gravitațională Pe Lună ?
Aflati Suma Numerelor Naturale De Forma Aaa. La Aaa E O Liniuta Sus Si Una Jos , Nu Stiu Um Sa Le Pun.
Fie Punctele A,B,C,D Colinare ,astfel Incat AB=3 Cm ,AC=9cm AD=14 Cm ,Aflatilungimile BC, BC,CD ,analizind Toate Cauzurile Posibile Va Og Ajutatiima Nu Sti
Alcatuiți Enunțuri In Care Cuvantul "șapte Să Fie Pe Rând Numeral Si Substantiv. Vă Rog Mult Sa Ma Ajutați.
Un Scurt Text Despre Toamna In Care Sa Aiba Urmatoarele Cuvinte:firele De Iarba,frunzele, Ingalbenesc,bostanii, Viei, Merele , Perele ,asternutul,cosasii , Ceru
Gasiti Antonimele Cuvintelor Urmatoare . Alcatuiti Cate Un Enunt Cu Doua Dintre Ele : Aici ,brav,a Coase ,demn,a Iesi ,intuneric Libertate , Sus
Completati Enunturile Date: Sinonimele Sunt Cuvinte Cu Forma...Sinonimele Sunt Cuvinte Cu Inteles...Antonimele Sunt Cuvinte Cu Forma...Antonimele Sunt Cuvinte C
Fisa De Lectura A Poeziei Lacul De Mihai Eminescu. Multumesc
Cum S-au Format Cuvintele:tăcere,cîndva,natural,împrejur,altfel.Macar Pentru Un Cuvint Scrieti .Ms.
Poezia Are O Structura Simpla,ea Este Alcatuita Din Doua Secvente O Fraza Ampla Si Opropozitie Dezvoltata.Impartiti Prima fraza In Propozitii.Scrieti-le Intr-o