RO Study
👤
RemusM
RemusM
01-11-2017
Matematică
a fost răspuns
cine imi explica cum complectez tabelul
Răspuns :
Oaseluiza
Oaseluiza
01-11-2017
trebuie sa fie pe orice diagonala si pe ori ce rand acelasi rezultat.Sper ca am fost de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
XIII.3.110. Suma A Patru Numere Este 55. Primele Trei Numere Sunt Consecutive, Iar Al patrulea Este Cu 10 Mai Mare Decât Al Treilea Număr. Care Sunt Cele Patru
(1p)(b) O Persoană Cheltuie O Sumă De Bani În Trei Magazine Astfel: În Primul Magazin Cheltuie 5/12 Din Întrega Sumă, În Al Doilea Magazin Cheltuie 9/14 Din Res
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare? Să Se Rezolve Prin Metoda Figurâțică
2/121 3 Se Toarnă 470 I De Apă În 28 De Recipiente: Unele De 2 L Fiecare, Iar Altele De 20 L Câte Recipiente De Fiecare Fel Au Fost Necesare? Rezolvați Problema
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare? Să Se Rezolve Prin Metoda Figurâțică
La Ferma Sa, Stăpânul Lui Colt Alb Avea 72 De Găini Şi Rațe. Ştiind Că Numărul Găinilor E Cu 8 Mai Mare Decât Cel Al Rațelor, Află Câte Păsări De Fiecare Fel Su
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?