RO Study
👤
Geo745
Geo745
06-01-2015
Limba română
a fost răspuns
La ce timp sunt :hotarand ,mintiram,sa plece?
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-01-2015
hotarand-perfect simplu
mintiram-imperfect
sa plece-prezent
Answer Link
Angeldorin01
Angeldorin01
06-01-2015
Hotarand-Prezentul prezumtiv
mintiram-Imperfect
sa plece-Prezentul conjuctiv
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2-(-3+2)+(-5-3)=? Dau Coroana Varog Acum.
Vă Rog Repede! Dau Coroană + Inimă + Follow
Ce Rol Au Tehnologiile De Obtinere A Energiei Din Surse Neconventionale
11.Selectează, Din A Doua Coloană, Structurile Potrivite Pentru A Reface Comparațiile, Apoi Note A acele Căzute, Gălbui, Înmănuncheate La Un Capăt jocuri formaț
Regarde Les Étiquettes Et Dis Ce Que Tu Aimes Et Ce Que Tu N'aimes Pas. Utilise Des 25 P Expressions Différentes. Les Films D'horreur Le Chocolat Les Maths Les
2.Scrie Sinonimele Pentru Cuvintele:-1,2p Isteţ-..... ...folositor-..... ..a Vorbi-...... Trist-. Perfect-. ....cinstit-...... ..cuviincios-... .neîmpăcare.. ..
În Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Se Stie Ca AB- 10 Cm Şi BC-8 Cm. Se Notează Cu M Şi N Mijloacele Muchiilor CC' Şi DD' Stiind Ca AM-10√2 Cm: A) Calcu
Urgent ,dau Coroană În Patrulaterul Convex ABCD,AC=20cm,BD=10cm.Punctele E,F,G Și H Sunt Mijloacele Laturilor AB,BC,CD,si Respectiv DA.Perimetrul Patrulaterului
Eu Am 29 De Flori Iar Mama De Zece Ori Mai Multe Flori. Cate Flori Sunt In Total?.
H. 560 Locuitori Ai Satului Livădari Sunt Copii, Ceea Ce Constituie 25% Din Numărul Total. Câți Maturi Locuese În Livădari? Rezolvare: