RO Study
👤
Pinksunflower
Pinksunflower
31-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Doar cele incercuite, va rog ♡
Răspuns :
NuPotSaStiuTot
NuPotSaStiuTot
31-10-2017
9) cu n=1: 9 - 3 = 6: nu este numar prim si 25 - 5 = 20: si asta nu este. Daca nu este adevarul pe toate, nu este adevarul teoremă.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Impare Consecutive Este 201 . Aflati Numerele . Apropo Sunt Cu Segmente Si Vreau Intrebarile Gen Care Este Primul Numar Sau Cum S-o Face Ca
Dati-mi Idei De Cintece Pe Limba Engleza Sa Fie Usor De Interpretat, Dar Sa Nu Fie Pentru Copii Fiindca Eu Am 17 Ani. Va Rog Frumos. Coroana
Alcatuiti O Lista De Cuvinte Care Denumesc Lucruri Create De Oameni Pe Care Nu Le Considerati Folositoare. Argumentati Alegerile Facute.
Insusiri Cu Cuvantul Minte
Recitiți Urmatorul Pasaj. Cum Va Inchipuiti Taramul Celalalt, In Care A Ajuns Voinicul Praslea? Descrieti-l Intr-o Jumatate De Pagina. Praslea Ajunse Pe Taramul
Scrie O Expresie Frumoasa Despre Politist
Da Cate Trei Exemple De Substantive Care Sa Aiba Acelasi Gen Si Numar Cu Substantivele De Mai Jos Baieti, Clasa, Talaze
10dm(cubi)=.....m(cubi)
Dau Coroana... Imi Trebu Pe Mini Va Rog Ajutatima Ex1. Povata Mamei;Odata, Una Dintre Fiicile Mele A Fost Criticata De Catre Colegi Pentru Ca Era O Persoana Mo
Afla Nr Care Sunt Cu 8 Mai Mici Decat: a)produsul Numerelor 8 Si 9; b) Catul Nr 72 Si 9