RO Study
👤
Mariaaaa19
Mariaaaa19
31-10-2017
Limba română
a fost răspuns
"Zările, de farmec pline" este epitet?
Răspuns :
Wunjo
Wunjo
31-10-2017
Da. Zările , de farmec pline este un epitet .
Answer Link
Anonima182
Anonima182
31-10-2017
din punctul meu de vedere, este o metafora, deoarece nuanteaza ideea unei atmosfere linistite specifice serilor de vara... sper ca am ajutat.. :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune Cate O Problemadupa Imagine Si Prezentarile Grafice
Verifică Dacă Următoarele Fracții Sunt Echivalente Paranteză Scrie Adevărat Sau Fals 2/3 = 4/5 4/7 = 12/21 15/23 = 5/11
Ie Numărul Care Are: Cifra Zecilor 6, A Sutelor 3 Şi A Unitățil Mpletează Enunțurile: Culează. · Predecesorul Lui 300 Este Succesorul Lui 490 Este Dublul Lui 20
2. A) Scrieți Trei Fracții Ordinare Care Să Reprezinte Numărul Rațional 3,5. B) Arătați Că Fracțiile Ordinare 11 77 11.n+22 Şi Reprezintă Acelaşi Număr 2.n+4 2
6. Scrie Cinci Propoziții Legate După Sens (o Compunere) Pe Baza Imaginii. Va Rog
Fie N = 729:3⁴+2•(10²-1) B) Demonstrați Că N Este Multiplu Al Numărului 23 Dau Coroană Urgenttt!
Completează, În Caiet, Schema Propusă Cu Substantive-domenii (genuri De Artă) Care Vizează Frumosul. Frumosul
Scrie După Model !Fabian-Felicia-Francez-Finlandez-Făgărășean-Focșănean-Transcrie Propoziția.Fifi E Un Fluturaș Foarte Firav.
Rezolvați Va Rog 50,51,52 Am Nevoie De Rezolvarea Completa Sunt Pentru Geometrie , Folosiți Metoda Asemănării Triunghiului, Si Sa Fie Rezolvare De Clasa 7-a ,
Te Rog Ajuta Ma Urgent Dau Coroana