RO Study
👤
Bunny23
Bunny23
30-10-2017
Engleza
a fost răspuns
Va rog ajutați-ma nu imi dau seama !!!
Răspuns :
AleDemiam
AleDemiam
30-10-2017
Peanut si Steak
Sper că te-am ajutat =))
Answer Link
AnaisCimpoeru
AnaisCimpoeru
30-10-2017
steak si peanut
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați Următoarele Experimente : Strângeți In Mâna Un Burete !apoi Lăsați-l Liber ! Strângeți O Foaie De Hârtie Se Comporta La De-l
Analizeaza Morfogic Si Sintactic Adjectivele Din Fragmentul Citat La Punctul B) . b) De Atunci Crivățul Nu Mai Suflă Decât Iarna , Pe Pământul Întepenit De Ger
In Doua Lazi Sunt 150 De Mere .daca Din Prima Lada Transferam 2 Mere In Lada A Doua Atunci In Prima Lada Vom Avea De Patru Ori Mai Putine Mere Decat In Lada A D
Gaseste Cat Mai Multe Sensuri Ale Cuvantului Carte, Apoi Formuleaza Enunturi Cu Acestea.
In Urma Cu 8 Ani Tatal Era D 8 Ori Mai In Varsta Decat Fiul. Peste Doi Ani Tatal Va Fi De 3 Ori Mai In Varsta Decat Fiul. Cati Ani Are Tatal Si Cati Ani Are Fiu
Rezolvati, In Multimea Numerelor Reale, Ecuatia X+2/3(supra)-2x-4/2 +3= 2x+3/6+1 Intreg Si 2/3. Dau Coroana!!!
Analizati Partile De Vorbire : Toamna, Elevii, Clasele , Curate, Primitoare, . Ei Lasa Umbrelele Ude Langa Perete, Doamna Ii Anunta Ca Nu Vor Face Ora De Sp
Ionel Si Marian Au Rezolvat Impreuna 180 De Probleme.In Timp Ce Ionel Rezolva 3 Probleme,Marian Rezolva De Doua Ori Mai Multe .Cate Probleme A Rezolvat Fiecare?
Fie Patrulaterul Convex ABCD Cu AB Paralel BD, AC Reunit Cu BD=0, OB=OD,AB+BC=7,5 Cm.Calculati Perimetrul Patrulaterului ABCD
Scrie 3 Propozitii Cu Cuvantul Zuluf