RO Study
👤
Crm17
Crm17
29-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Mă ajutați și pe mine la exercițiile de mă jos@
Răspuns :
Albatran
Albatran
29-10-2017
nu garantez ca n-am gresit ceva pe la semne la alea cu ln |u(x)|
s la ultima x≠-1/∛2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Obiecte In Forma De Piramida,prisma,trup De Piramida,cilindru,con,trup De Con Si Sfera.
Imi Trb Urgent Va Rog Sa Ma Ajutati Pls : care Credeti Ca Este Sensul Imaginilor De Miscare Ascensionala?
Care Sunt Limitele De Aplicarea Le Resoului Electric?dar Regulile Tehnicii Ecuritatii Utilizarii Lui?
Ferigele Sint Plante Decorative Prin Frunzele Sale ,care Formeaza O Tufa Bogata . Ele Cresc Frumos In Locurile Luminate,insa Neaparat Trebuie Evitata Expunerea
Vreau O Piesa (un Dialog Nu Monolog)care Sa Contzinu Urmatoarele Cerintze:*sa Reprezinte Inceputul Unei Piese;*sa Respecte Caracteristicile Genului Dramatic*sa
Fie (AA') Inaltimea Unui Triunghi ABC. Calculati Aria Triunghiului, Stiind Ca BC Si AA' Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3 Si 5 Si AA' = BC + 4cm
Construieste Enunturi Cu Adverbele Aproape ,devreme La Toate Gradele De Comparatieva Rog Frumos
Trebuie Sa Fac O Prezentare Ppt Si Avem Nevoie De Idei..Subiectul Este O Casuta Din Copac, Pe Care Am Facut-o In Echipa... Si Habar N-am Cum Sa Aranjez Animatii
Va Rog O Poezie Cu Numerale ))))
Cum Fac ? 4+3x=x+18,x Apartine {1,3,5,7,9}