RO Study
👤
Chijerandreea
Chijerandreea
28-10-2017
Matematică
a fost răspuns
ex din imagine va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-10-2017
ai rezolvarea in imagine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Structural Applications, It Is Essential To
Piramida Triunghiulară Regulată VABCD Cu Baza ABC ,are AB=VA=6 Cma) Calculați Volumul Piramidei VABCb) Calculati Distanta De La Centrul De Greutate Al Triunghiu
DAU COROANAExistă Numere Naturale Abc Astfel Încât 8(a+b)³ = Abc?
Mă Poate Ajuta Cineva?8. Menționează Sensurile Cuvântului Polisemantic Pânzădin Enunțurile De Mai Jos.a. Am Cumpărat Doi Metri De Pânză Înflorată.b. Am Curățat
Testul 21Citiți Cu Atenție Textul De Mai Jos:..Bădie Mihai,Slavă Domnului C-am Primit Veşti De La Tine! Eu Te Credeam Mort Şimă Luam De Dor Cu Amintirile, Când
Bună Mă Puteți Ajuta Și Pe Mine Vă Rog Frumos La Această Temă Că Nu Știu Deloc Și Dau Coroana
1 La Un Depozit Există O Cantitate De Cereale Cuprinsă. Între 20 097 Kg Şi 20 103 Kg. Aceasta s-a Distribuit inegal În 3 camioane. Dacă Din Primul S-ar Muta 4
3. In Figura Alaturată, M Este Mijlocul Segmentului AC, N Estemijlocul Segmentului MB Și Q Este Mijlocul Segmentului NCDacă BC= 16 Cm, Atunci Lungimea Segmentul
6Normele Morale Au Fost Gândite Pentru A Crea Un Echilibru În Relaţiile Dintre Oameni. Scrieţicâte Un Exemplu Care Are Rolul Menţionat Mai Jos:• Formează Un Com
Calculați Comp Procentuala Pentru Substanță Care Are Că Formula CaSo4