RO Study
👤
Teoduta903oxe6zd
Teoduta903oxe6zd
28-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul
14 punctul a
Răspuns :
Liviulet
Liviulet
28-10-2017
Acesta este răspunsul , sper ca înțelegi scrisul meu.Daca nu ai inteles ceva imi zici.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Citește De La Tastatura Un Nr. Natural N . Sa Se Calculeze Și Să Se Afiseze Suma : A=1+1*2+1*2*3+...+1*2*...*n In Pseudocod
Redactează O Compunere De 150 Și 300 De Cuvinte În Care Să Exprimi Opinia Despre Rolul Reclamelor În Achiziționarea Unui Produs
Calculati In Scris Catul Si Restul 776÷8=
Cum Sa Explic Metafora "Aoleo! Ma Arde Focul" ?
Irina Are Un Nr. De Nuci.Andrei Are De Doua Ori Nuci Decat Irina.Mihai Are 7 Grupe A Cate 9 Nuci.Daca Mihai Ar M Ai Avea 17 Nuci,ar Avea Cat Andrei.Cate Nuci Ar
Traduceti I Have Thrown Him Into A Big Lie , Out Of Despair . Into What Will You Throw Him ?
Trebuie De Gasit Prepozitia In Aceste Propozitii :Cheia De La Usa .Pulbere De Zapada.Verde Ca Iarba .Va Trece Pe Sub Pod.Locuitori Din Humulesti.Vine Din Sat.S
In Figura 2 Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD Având AD= 6cm Si P ABCD = 36 Cm. Punctul M Este Mijlocul Lui AB, Iar Punctul N Este Mijlocul Lui MC. A) Aratati C
Pesonajele Pozitive Si Negative Din Lectura Bivolul Cotofana ????
Exercitiul 5, Am Incercat Toate Formulele De La Progresia Aritmetica Si Nu Am Nici Cea Mai Vaga Idee Cum As Putea Sa-l Fac, Cer Ajutor, Multumesc Frumos.