RO Study
👤
Dorobantugeorgiana
Dorobantugeorgiana
28-10-2017
Limba română
a fost răspuns
ex 1
Va implor urgent
Răspuns :
AnelisseBrainly
AnelisseBrainly
28-10-2017
a) încercare;
b) judecată;
c) moderație;
d) poloboc;
e) balanță;
f) cântar;
g) fântână;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii Cu Urmatoarele Ortograme: N-a Mi-am S-au Vorbindu-le Imitand-o Si Daca Nu Se Poate Cu Imitand-o Atunci Impingand-ul
Alcatuiti Un Scurt Text Narativ (8 Randuri ) In Care Sa Folositi 4 Tipuri Diferite De Complemente . Subliniati-le . Va Rogg Imi Trebuie Repede
Progresie Aritmetica : (an) N Mai Mare Decat 1 ,a2=3 Si A5= 15 .Calculati: A) A1 Si R b. S30
1) Suma Divizorilor Lui 20 Este Egala Cu .............. 2) Produsul Primilor 4 Multiplii Nenuli Ai Nr 2 Este Egal Cu .........
Suma A Doua Numere Este 70. Aflaţi Diferenta Lor Stiind Ca Raportul Lor Este 6.
Prin Ce Elemente Este Descris Anotimpul Primavara?
Traduceti Cuvintele...add, Back Togerher,check,choose, Come Back,everybody,feel,happy,hope,join,little,meet, Nice To Meet You,partener,point,remember,same,spy T
Vreau O Compunere Cu Titlul,,Curajul Marturisirii'' Nu Foarte Lunga; Cam Cat O Pagina Caiet Mic
AM NEVOIE URGENT!!!!! TREBUIE SA FAC O COMPUNERE IN ENGLEZA CUM IMI PETREC EU WEEKENDUL PLZZZ NU TREBUIE SA FIE FOARTE LUNGA MEDIE ASA SI SA NU AIBA CUVINTE CA
Indicati Atributele Din Textul De Mai Jos. Aratati Unde Stau Ele Fata De Cuvantul Determinat (inainte Sau Dupa El). Vii Sa-mi Bati Iar In Fereastra, Tanar Soar