RO Study
👤
Aliali7
Aliali7
28-10-2017
Matematică
a fost răspuns
1+3+5+...+101=pp?
da nr mare de puncte
Răspuns :
Badauana
Badauana
28-10-2017
Aplicam formula lui Gauss pentru suma de numere impare:
1+3+5+7+..........(2n-1)=n·n
1+3+5+......+101=101×101=
10 201
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un Cvintet Despre Ochi Si Unul Despre Limba.Imi puteti Realiza Cele Doua Cvintete?(1 Vers:un Subst. 2 Vers:doua Adj. 3vers:trei Vb La Gerunziu 4v
Fie M Mijlocul Ipotenuzei BC A Triunghiului ABC. Daca M(AMC)=120, AM=6 Cm Și AD Perpendiculara Pe BC , D Apartine Lui BC, Determinati Lungimile Segmentului BC,
Redactează O Compunere , De 15 Sau 25 De Rânduri , În Care Să.ţi Exprimi Opinia Despre Mesajul Transmis Sau Despre O Semnificaţie A Textului Citat ( George Topî
Cum Sa Incep Sa Povestesc Prostia Omeneasca De Ion Creanga
Buna! As Dori Si Eu Ajutor In Privinta Unei Compuneri Cu Titlul "Cum Ar Fi Lumea Fara Televizor,internet Si Telefonie".Multumesc Anticipat! :)
In Triunghiul Echilateral ABC , AB = 24 Cm , Fie D Apartine (BC) Si E Apartine (AC) Astfel Incat [BD] Congruent Cu [DC] I DE Perpendicular Pe AC. Determinati L
Definiti Proprietatile Scripetelui Simplu-mobil. Va Rog Ajutatima
Cum Se Rezolva Exercitiul Urmator? Impartiti Nr 420 In Parti Invers Proportionale Cu 2, 5 Si 6.
Puneti In Locul Punctelor De Suspensie Pronumele Relativ In Genitiv Potrivit.Am Un Coleg..........mama Este Doctor.Fata............parinti Sunt Pecati Este Emin
Scrietim Propozitiile Adecvate In Engleza Pentru Urmatoarele Cuvinte: 1.monkeys/have Lumch/1o'clock. 2.hippos/have A Bath/afternoon. 3.dolphims/play/morning. 4.