RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-10-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 3 va rog dau funda
Răspuns :
Deliqueena
Deliqueena
27-10-2017
cred ca asta este raspunsul corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Α 1.Ecuatia: (2x - 1)la Puterea 2 =25β 2.Inecuatia:o Linie Dreapta 2x - 1 Scriem Linia ≤ 3Va Rog Frumosss Sa Ma Ajutati,daca Nu Intelegeti Imi Spuneti
Aflati Numerele De Forma 1x2y Se Divide Cu 5
Cate Numere De Cinci Cifre Se Pot Scrie Cu toate Cifrele Identice
INDICATI VALOARE MORFOLOGICA A CUVINTELOR EVIDENTIATE : a) Cartea Este A Marieib)el A Ajuns Devreme Acasac)A De-acolo E Bunica d)mirose A Zambilee)am Primit UN
Calculati Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Din Multimea Numerelor Naturale De O Cifra, Acesta Sa Fie Mai Mic Sau Egal Cu 3
VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE CU ACESTE EXERCITII. Multumesc EXERC 10.28 Say What These People Are Going To Do Tomorrow. In Spoken English , Use The contract
Suma A Patru Numere Naturale Este 520.Al Doilea Este Mai Mare Cu 20 Decat Primul,al Treilea Este Cu 20 Mai Mare Decat Al Si Tot Cu Atat Mai Mic Al Patrulea,Afla
Pentru A Confectiona 12 Uniforme Pt Fetesi 20 Pt Baieti,s-au Folosit 84m. De Stofa.Pentru 6 Uniformed Fete Se Folosestetot Atat Materialcat Pt 4 Uniformebaieti.
A) (x+1)² + 2(x-3) - 5 = (x+2)² - (x+3) + 2 B) (2x+1)² - (2x-3)² = 2(4x+3) +3(
Pentru A Confectiona 12 Uniforme Pt Fetesi 20 Pt Baieti,s-au Folosit 84m. De Stofa.Pentru 6 Uniformed Fete Se Folosestetot Atat Materialcat Pt 4 Uniformebaieti.