RO Study
👤
Varogfoartemult1
Varogfoartemult1
26-10-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutatima la ex2 va roggg
Răspuns :
Alexandraichim06
Alexandraichim06
26-10-2017
7+7=7=21
2+2+2+2+2+2=12
8+8+8+8=32
Answer Link
Culorikamyoxppke
Culorikamyoxppke
26-10-2017
3x7 = 7+7+7
6x2 = 6+6
4x8= 8+8+8+8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTATI-MA CA MA RUPE MAINE CU BATAIA PROFA DE FRANCEZA!!!!cerinta Execitiului:Evite Les Repetitions-si Tu Trouve Des Bananes Achete Des Bananes ..... Nu Am Put
Scrieti Diferenta Fractiilor Ordinare 27 Supra 15 Si 17 Supra 15 Sub Forma De Fractie Ireductibila.
Salut Am De Facut Un Proiect Individual La Tema Numeralul1.Definitia.2.Categorii Gramaticale Specifice Algoritmului De Analiza.3.Numeralul Cardinal.Valori Morfo
Treceți Următorul Fragment Dialogat Din Schița BUBICO... De Ion Luca Caragiale În Vorbire Indirectă:Frumuşel Căţel Aveţi, Zic Eu Cocoanii, După Câteva Momente
Imi Traducet :it Apostrof S Mr MacaroniMr Macaroni Sing Loudly.Miss Bellspeaks Quietly.Andy Runs Quickly.Mrs Green Walks Slowly.
Cine Imi Traduce ?Astazi Am Fost In Excursie.Excursia A Fost La Munte.Am Vazut O Multime De Animale.A Fost Minunat.Mi-as Dori Sa Mergem Mai Des.Am Vazut Doua Ve
Hey Spunetimi Ce cuvint Rimeaza Cu ''traiasca'' De Exemplu Din hora Noastra-i ...cine-o Joaca Sa Traiasca dau 78 Puncte !!!
Poate Sa-mi Explice Cineva Cum Comparam Fractii (cat Mai Simplu Si Mai Usor De Inteles)
Describe The Dinner Party .pliz Pina Mine
Toate Aproximarile Si Rotunjirile Pentru Numarul 14,657Multumesc Mult !