RO Study
👤
Denisu8
Denisu8
26-10-2017
Limba română
a fost răspuns
5 verbe la timpul prezent
Răspuns :
Denismaster
Denismaster
26-10-2017
Sunt
Mananc
Stau
Citesc
Dorm
Answer Link
Cristinaursu08
Cristinaursu08
26-10-2017
a merge(merg), a scrie(scrii), a citi(citește), a compune(compunem), a învăța(învățați).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Corect Următoarea Integramă Și Descoperă , Pe Verticala Colorată , Denumirea Setului De Reguli De Comportament Pe Internet
7. Pe Fiecare Dintre Cele 6 Cartonaşe Pe Care Le Are Matilda Este Una Din Cifrele: 0,1,2, 3, 4, 5 (nu Există 2 Cartonase Cu Aceeaşi Cifră). Folosind Fiecare Car
La Trei Reprezentații Ale Filmului Au Fost 347 Specta- Tori. La Prima Reprezentație În Cinematograf Au Fost 86 De Spectatori, La A Doua 128 Spectatori. Câți Spe
Vreau Vă Rog Pe Nouă.nu Cu Reprezentare Grafică
Nu Stiu Sa IL Fac VA ROG Dau Coroana Sigur
6 Alege Varianta Corectă Din Propozițiile De Mai Jos. A Colegii Mei Mi-au/miau Oferit Prilejul De A Participa L-a/la Concurs. B Sabina I-a/ia Chemat Pe Pisoi În
B. Cum Se Numesc Aceste Modificări Suferite De Plante Şi Care Este Rolul Lor?
5 Completate Schema: COMUNISMUL FASCISMUL NAZISMUL Tara Rusia 2 Deconomia Caracterstica Derigata Destat
Ioana Și A Propus Să Citească O Carte De Aventuri După Ce A Citit Câteva Pagini S A Oprit Și A Constatat Că Mai Are De Citit De Două Ori Mai Multe Pagini De La
Alcătuiește Un Text De Șapte Rânduri În Care Să Introduci Cel Puțin Patru Pronume Personale Precizează Numărul Fiecăruiadau Coroana