RO Study
👤
Craionita
Craionita
25-10-2017
Matematică
a fost răspuns
compara numerele 2^35+2^8 si 2^25+2^21+2^12
Răspuns :
Mihaelap
Mihaelap
26-10-2017
2³⁵ + 2⁸ = 2⁸(2²⁷ + 1)
2²⁵+ 2²¹ + 2¹² = 2¹²(2¹³ + 2⁹ + 1) < 2⁸(2²⁷ + 1)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Unghiul Ascutit XOy. Pe (Ox Se Ia Punctul D, Astfel Incat Triunghiul OBD Este Isoscel De Baza [BD]. Fie A Apartine (OB) Si C Apartine (OD), Astfel
Prezinta Intr-un Text De 6-12 Randuri Opinia Ta Despre Lipsa Bunei Cuviinte In Limbajul Unei Persoane(sa Fie Gandita De Voi Nu Luata De Pe Net)
Vreau O Compunere Despre Niciodata Nu E Prea Tarziu Sa Fi Copil ?
Intr-o Urna Usnt 6 Bile Albe , 7 Bile Rosii Si 8 bile Negre . Probabilotatea Ca Extragand o Bila , Aceasta Sa Fie Neagra Este ... ( Cum Sa Fac? )
ABCD-paraleloram Masura Unghiului DAB=30 GradeDM Pependicular Pe AB AD=10cm AB=16cmCALCULATI:a) Masura Unghiu
Ariile A Trei Parcele De Teren Se Afla In Rapoartele 2 Intregi Si 3 Pe 4, 1 Intreb Si 5 Pe 6, 1 Intreg Si 3 Pe 8.Se Stie Ca De Pe Prima Parcela Recolta Stransa
Din Ce Este Alcătuit Sângele?
Care Este Volumul solutiei De h3po4 De Concentratie 68.1% Si densitate 1.5g/ml Obtinute Prin Dizolvarea In Apa A 204.3g H3po4 Pur ?
Suma a doua numere Este380 Iar Diferenta Lor este de3 Ori mai Mare Decat Numarul cel Mic . care Sunt Numerele ????????????????????
Buna,as Dori Sa Ma Ajutati In A analiza Sintactic Si Morfologic Cuv nesabuirea,mea,mi.a Fost Fatala.,intr.o Clipa,toate,din Jurul, Meu,disparusera,ca Prin far