RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-01-2015
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati in N* inecuatia:4(5x+19x-17x)<84
Răspuns :
DanyBv98
DanyBv98
05-01-2015
4(5x+19x-17x)<84
4(24x-17x)<84
4*7x<84
28x<84| :28
x<3 ⇒ x ∈ {1,2}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Cu Cât Este Mai Mic Numărul Natural De Trei Cifre Care Are Suma Cifrelor 15 Suma Dintre Cifra Zecilor Și A Sutelor 6 Iar Suma Dintre Cifra Zecilor Și Cea A
Îmi Puteți Face Și Mie Vă Rog Frumos Un Desen Cu Niște Copii(să Fie Minim 6)care O Îmbrățișează Pe Doamna Învăţătoare? Dacă Îmi Place Desenul Dau Coroana
Ma Poate Ajuta Cineva La Subpunctele B Si C?
Precizează Felul Circumstanțelor De Mai Jos Mine Plec La Mare. Acolo Voi Face Plaja Zi De Zi. Ma Voi Plimba De-a Lungul Țărmului. Macând Puțin Am Slăbit. Șoferu
În Figura Alăturată Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD, Cu M \in CD Punctul N Este Mijlocul Laturii BC, Cu DM = C N T Overline N Punctul Peste Mijlocul Segmentu
Ce Bijuterii Primește Laura La Logodna Și Cine Vine La Logodna, Romanul ,,Ion,, De Liviu Rebreanu
Alcătuiește Enunțuri În Care Să Scrii *diferit* Cuvintele Marcate În Text (textul: Puiul De Bufniță Adaptare După Jill Tomlinson) Cuvintele:Mai, La,ia.
În Ce Situație Ți-ai Pus Vreodată Întrebarea „de Ce”? Scrie Un Eseu Despre Aceasta.
Demontrati Ca E Natural .
Scrieti Despre Hipopotam:-grupa Din Care Face Parte -mediul De Viata -alcătuire Corp -miscare -mod De Hranire -respirația -inmultirea -curiozitățiRAPID DAU 100