RO Study
👤
Oxanamanoli
Oxanamanoli
05-01-2015
Biologie
a fost răspuns
Florile inspira aer?
Răspuns :
Amaliacibotaru
Amaliacibotaru
05-01-2015
nuuu . florile nu inspira aer
cel mai bun?
Answer Link
Irinateleoaca
Irinateleoaca
05-01-2015
Nu există această activitate de "a inspira" deoarece nu au plămâni.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scris Cu Cifre Arabe Nr. CCLXIV Este.............
O Alchina Cu Masa 6.75g/mol Reacț Cu O Soluție De Br 500ml, Cm=0.5M, Alchina Are 2 At De C Primari. Denumiți Alchina. Eu Nu Cred Ca E Corecta Problema Deoarece
Cum Aflua Perimetrul Din Arie?exemplu:un Patrat Cu Arie De 36 Cm La Patrat Are Perimetrul Egal Cu Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Lungimea Egala Cu Dublul Latimi
Determinati Toate Nr Nat Care Impartite La 6 Dau Catul 13
O Statiune De Masini A Primit O Data 1260 L De Motorina Si In Alta Data 720 L ,in Butoaie De Aceeasi Capacitate .Afla Cate Butoaie A Primtit Statiunea , Daca I
A) Scrieti Toate Numerele Naturale De Doua Cifre Care Sunt Patrate Perfecte . B) Scrieti Toate Numerele Naturale Patrate Perfecte Cuprinse Intre 160 Si 360 .
4×+3 Mai Mic Sau Egal Decat 11ajutatim!! Nu Am Putut Sa Scriu Semnul Mai Mic Sau Egal Si La-m Scris Asa.... Va Rog Ajutati-ma
3232 Este Multiplu Al Lui 32
Suma A Trei Numere Este 243. Împărțind Primul Număr La Al Treilea Se Obține Câtul 12 Și Restul 7 , Iar Împărțind Al Doilea Număr La Al Treilea Obținem Câtul 5 Ș
Imi Trebuie Repede O Compunere Cu Titlul "My Ideal Job" Pls Fara Google Translator Sa Fie In Engleza