RO Study
👤
Diek
Diek
25-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrrrrrr!Dau coroana
Răspuns :
DenisutzaCaisutza
DenisutzaCaisutza
25-10-2017
a^2+b^2=169
a=12
b=5
Verificare: 12x12+5x5=144+25=169
Succes la scoala ^-^
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Făcut O Problema, Și Nu Știu Exact Cum Vine, Cred Ca Prin Segmente. Mama Are 26 Ani, Iar Fiica 2.peste Câți Ani Vârstă Mamei Va Fi De 5 Ori Vârsta Fiicei?
Va Roooog Va Dai Coroana
Desenați Un Triunghi Isoscel Iar Apoi Scrieți Proprietățile Lui!!!!DAU COROANĂ
Transcrie Enunțuri În Care Se Face Referire La1. Atitudinea Fiicei Față De Mama Lor, Bunica Prezentată În Text2. Prenumele Bunicii 3 Găsește În Enunțurile Notat
Asociaza Elementele Din Cele Două Coloane In Funcție De Beneficii Pe Care Alimentele Le Au Asupra Organelor.Tine Cont De Faptul Că Există Asemănări Între Unele
V=90 Km/h=25m/s T=1pe5 Minute=? Secunde D=v Ori T Cine Imi Rezolva Problema Asta Are Coroana E Urgent!!!
Suma A2 Numere Consecutive Impare Este 20 Care Sunt Nr ? Metoda Grafica
Sa Se Determine Radacinile Intregi Ale Polinoamelor:[tex]a)f=x^{3} -3x^{2} -10x+24 \\b)f=4x^{3} -4x^{2} -7x-2[/tex]Explicata Va Rog
Ionuț Pleacă În Tabăra Cu O Suma De Bani. In Prima Zi Cheltuie 2 Pe 6 Din Suma Și Încă 16lei, A Doua Zi Un Sfert Din Suma Rămasă Și Încă 12 Lei, Iar A Treia Zi
Prin Analiza A 16g Peptidă Cu Masa Moleculară 160g/mol S-a identificat 7,2g Carbon, 1,2g Hidrogen Și 2,8g Azot. Masa De aminoacid Care Este Necesară Pentru A Ob