RO Study
👤
Olivia3006
Olivia3006
25-10-2017
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna divizor propriu
Răspuns :
R4fun
R4fun
25-10-2017
Orice numar
este diizibil cu 1 si cu el insusi. Nr.1 si nr. insusi se numesc divizori improprii. Ceilalti divizori ai nr. se numesc divizori proprii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ΔABC-dreptunghic In A,AD PERPENDICULAR BC,D∈ (BC)a) BD =3 Cm ,CD=12 Cm ,atunci AD=?va Rog,sa Imi Si Explicati Putin...
Se Dau Urmatoarele Adjective Zglobiiu Mare Etc Sunt Cls 6 Va Rog Trimiteti Raspunsul Acum Vreau Sami Fac Tema
O Propozitie Cu Pronumele "i" . Multumesc.
Cum Rezolv Exercitiul Urmator ? 412:4+{19+2x[216-5x(axb+1)]}x10=2013
Un Corp Din Plumb Si Unul Din Aluminiu Au Greutati Egale >G1=G2=1N.Care Sunt Masele Corpurilor?Dar Volumele Lor?
Un Automobil A Parcurs o Distanta In 3 Zile Astfel Incat: In Prima Zi A Parcurs 35% ,in A 2 Zi 20% Din Distanta Ramasa, Iar In A 3 Zi Restul 624.A) Cati Km Are
Bună! Mâine Am Test La Matematică, Iar D-na Ne-a Spus Asa: Pt Test:Fr Zecimale FiniteTransformatrea Fr Zecimale In Ordinare Si InversCifra Sutimilor,nr Sutimilo
Ce Se Intampla Cand Forta De Treactiune A Unei Masini Este Mai Mare Decat Frecarea?
Imi Explica Si Mie Cineva Teorema Lui Pitagora Si Cum O Folosesc ???
Fie Functia F:R-> f(x)=(1-m)x+m+2n-4, Unde M Si N Sunt Numere Reale. Determinati Numerele Reale M Si N Stiind Ca Punctele A(-1,1) Si B(-2,0) Apartin Graficul