Răspuns :
Dar când mama lui Kelvin, Dawn, a auzit o veste, era îngrijorată. "De îndată ce am auzit că a câștigat jackpotul, am plâns. Nu mă înțelege greșit - nu vreau să-i dea banii înapoi! Dar este mai ușor să gestionați o sumă mai mică. Sunt înspăimântată că oamenii vor profita de el. "Profesorul său la școală era de asemenea îngrijorat. "Bineînțeles că sunt mulțumit de Kelvin, dar nu cred că este corect ca o persoană să poată câștiga o sumă atât de mare de bani. Pare puțin cam imoral ". Kelvin începe să se adapteze la noua sa viață. Acum își poate permite să vadă echipa de fotbal preferată, pionierii, să joace acasă oricând dorește. De fapt, planul lui de a-și construi singur o cutie executivă exclusivă la pământ, care costă o sumă ₤ 30.000! De asemenea, a dat o mare sumă de bani tatălui său, care a trebuit să renunțe la muncă din cauza bolii. Cu toate acestea, câștigul loteriei a adus și propriile probleme. De când a câștigat banii, Kelvin a primit o grămadă de scrisori cerșetoare de la străini și organizații caritabile, plus zeci de scrisori și apeluri telefonice de la prietenele "wannabe". "Sunt zile când vreau ca totul să revină la normal", spune Kelvin. "Bineînțeles că îmi place să am bani, dar lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel". sper ca te-am ajutat