RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Cât fac 2+2÷2?
si cât fac 5×5+5÷5
Răspuns :
Panda12q
Panda12q
25-10-2017
PRIMU FACE 3,AL DOILEA FACE 26
Answer Link
Dumitrupriscila
Dumitrupriscila
25-10-2017
Auzi 2+2:2 este egal cu 3
Iar 5 ori 5+5:5 e egal cu 26
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Cate Doua Numere Naturale Care:a. Impartite La 6 Dau Catul 11si Restul Un Numar Par;b. Impartite La 9 Dau Catul 13 Si Restul Un Numar Ímpar.
Suma A Doua Numere Este 208.Sa Se Determine Numerele, Stiind Ca Primul Număr Reprezintă Unu Supra Cinci Din Treimea Celuilalt
Heeeelp!Cum Le Egalez?Mg + HCl --> ??Fe + CuSO4 --> ?? Cu + AgNO3 --> ??
Va Rog Sa Ma Ajutati La O Problema: Intr-un Triunghi Dreptunghic, A=90⁰, AB=3, AC=X+1, BC=X+2. Sa Se Afle X. Multumesc
Imi Trebuie O Compunere Subiectiva Despre Marea Neagra. Subiectiva, Adica Descriere Literara, Dar Eu Nu Stiu Cum Sa Fac, Pentru Ca nu Am Fost Niciodata Acolo S
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate : Zaharul A Fost Petrolul Vremurilor Sale
Scrieti Formulele Urmatoarelor Substante Chimice Care Sunt Formate Din:a) Hidrogen Si Sulfb) Sulf Si Oxigenc) Aluminiu Si Oxigend) Fosfor Si Oxigene) Azot Si Ox
Aflaţi BD Din 16=BD² · 336 Supra 49
Suma A 4 Nr Este2936.stiind Ca Doua Cate Doua Sunt Egale,iar Unul Din Ele Este 486 Afla Celelalte Nr
Imi Traduceti Si Mie Asta, Va Rog? Stiu Cum Vine, Dar Nu Sunt 100%sigura. ''Ori De Cate Ori Incerc Sa-mi Amintesc Ce S-a Predat La Scoala,constat Cu Surprindere