RO Study
👤
Aida1111111
Aida1111111
25-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Scrie în baza doi nr 26 , 15 ,14.
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
26-10-2017
poza
-----------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Istoria Sarailieiva Rog!
5. Un Tractorist Trebuia Să Are Un Teren Agricol. În Prima Zi A Arat 4/9 Din Intregul Teren, Iar În A Doua Zi A Arat Cu 1/6 Mai Puțin Decît În Prima Zi. Ce Part
Precizează Funcție Sintactică A Verbelor La Infinitiv Din Enunțurile Date. N-am Putut Aştepta, Fiindcă A Sta In Frig Este Pentru Mine Un Chin. M-am Gandit La A
Pentru A Repara O Casă S-a Folosit Ciment, Nisip, Pietris, Și Var. Cantitatea de Nisip A Fost De 2 Ori Mai Mare Decât Cea De Ciment, Cea De Pietris, Cu 20 Kg Ma
O Familie Este Formată Din Tată, Mamă Şi Copil. În Prezent Suma Vârstelor Membrilor Familiei Este De 67 Ani, Iar Cu Zece Ani În Urmă Această Sumă Era De 45 De A
Conjuga Urmatoarele Verbe La Timpurile Modului Indicativ: Prezent, Imperfect, Perfect Compus, Perfect Simplu Și M.m.c.p. (mai Mult Ca Perfectul):•a Câștiga•a Mu
2. Fie Trapezul Isoscel ABCD, AB || CD, AB= 6 Cm, DC = 12 Si Inaltimea Trapezului De 3√3 Cm. Se Duce MD_|_ (ABC), MD=3 Cm.Aflaţi D (M; AB).
27 Construiți Un Triunghi ABC Dreptunghic În A, Cu AB = 3 Cm Şi AC = 4 Cm. Fie D Si Lui B Față De A. Prin Măsurare, Stabiliți Dacă: Hml ACR) = M(ACR)
Am Nevoie De Ajutor La Aceasta Tema La Latina. Ofer Coroana!
XII.4.304. Cu Banii Primiţi De Ziua Ei, Irinuca A Cumpărat Cadouri Pentru Crăciun Membrilor Familiei. Cadoul Pentru Mama Ei A Costat 135 De Lei. Cadoul Pentru T