RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Afla termenul necunoscut:2745+x+563=563+2745
Răspuns :
AlexOnessyac
AlexOnessyac
25-10-2017
2745+x+563=563+2745
3308+x=3308
x=3308-3308
x=0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Tabelul Urmator : Caracteristici Tenie Viermele De Galbeaza Limbric Oxiur Aparat Dige
Buna Am Nevoie De 3 Seri De Raspunsuri La Intrebarile Astea : Nume: Prenume: Varsta: Profesia: Ce Post De Televisiune Urmariti Cel Mai Des? De Ce? Ce Ziar Cit
Analizati Atributele Urmatoare : De Iarba.verde.ncalzitoare.in Floare.lunga.nemarginit.dulce.uimit PS CINE IMI DA PRIMU IL NOTEZ CA CEL MAI BUN
Un Bloc De Cupru Cu Masa De 75g , Luat Dintr-un Furnal,este Aruncat Intr-un Vas De Sticla Jena Cu Masa De 300g Ce Contine 200 G Apa. Temperatura Apei Creste De
Eu Nu Am Inteles "EXPRESIILE" Cum Naiba Se Fac Alea E(x)= .. ? Ce Trebuie Sa Stiu ? Si La "FUNCTII" Nu Am Inteles Alea Cu M(-1;-3) ... Merci Ofer Puncte :D
Precizează Valoarea Morfologică A Următoarelor Cuvinte: Abia, Izbind, Trei, Atunci, Îl, Dreaptă
Esti Un Celebru Geologic American Care Trebuie Sa Explice Elevilor Dintr-o Scoala Din Los Angeles Modul Cum S-a Inaltat Lantul Muntos Dis Vestul Continentului A
O Compunere ! In Care Sa Prezinti O Intamplare Prin Care Ai Dovedit Ca Esti Un Bun Prieten (200 De Cuv . ) Ajutorrr /!!!! Va Roggg !
Exprimarea Opiniei Despre Morala Fabulei. Cât Mai Repede Va Rog! ⓜⓤⓛⓣⓤⓜⓔⓢⓒツ ♥♡♠♤♣♧★☆♚♔
Ioana Are In Pusculita 6 Monede De Cate 50 De Bani, 7 Monede De Cate 10 Bani, 6 Monede De Cate 5 Bani Si 10 Monede De Cate 1 Ban Marian, Fratele Ei Are 2 Bacnot