RO Study
👤
Mimi462
Mimi462
24-10-2017
Limba română
a fost răspuns
sens opus pt cuvantul imediat
Răspuns :
Mandrei12
Mandrei12
24-10-2017
Imediat = întârziat, mediat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul Isoscel ABC Cu AB= AC Si MN || BC , M Apartine AB si M Apartine AC . Aratati ca Triunghiul AMN este Isoscel
7. Alcatuieste Enunturi In Care Cuv Puternic Si Seara Sa Aiba Doua Valori Morfologice Diferite , Pe Care Le Vei Preciza.
Faceti Analiza Completa A Urmatoarei Propozitii:Imparatul A Trimis Oameni Cu Daruri Frumoase Si Haine Scumpe.
Da Exemple De Situatii In Care Statul Poate Acorda Ajutoare Materiale Cetatenilor.
Propozitii Cu Cuvintele : Se Incrunta , Zburdalnic , Chip
Corectati Greselile De Folosire A Advrebelor Din Urmatorul Text :Am Cumparat Trei Carti Nouaparute In Colectia ,,Tezaur,, .Suntem Fermi Convinsi Ca Sunt Int
Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Eseu Argumentativ Despre Rolul Unui Stil De Viata Sanatos In Formarea Personalitatii Fiecaruia Dintre Noi.
5,2+2,88:(1,34-1,24)+(1+0,1)²
As dorii cate O Propozitie Cu : Fractiune, natie , Natiune, Operatie, Operatiune , Portie , Portiune , Functie , Functiune . Multumesc anticipat ! :D
Salut!Am Si Eu Nevoie De Ajutor La O Problema Care Suna Cam Asa:Diferenta A Doua Numere Naturale Este 258 , Iar Catul Si Restul Impartirii Lor Sunt 7 Respectiv