RO Study
👤
Veraureti7121
Veraureti7121
24-10-2017
Limba română
a fost răspuns
de alcatuit un eseu despre toamna
Răspuns :
Moldova69
Moldova69
24-10-2017
Toamna este un anotimp nu prea rece. Frunzele cad si se formează covorul color de frunze. Toamna copii încep noul an școlar cu emoții si sinceritate. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3.Suma Masurilor A Doua Unghiuri Este 125 Grade, Iar Diferenta Lor Este 39 Grade. Aflati Masurile Celor Doua Unghiuri. Dau Coroana! Va Rog Pe O Foaie!!! Sau Cai
3.Suma Masurilor A Doua Unghiuri Este 125 Grade, Iar Diferenta Lor Este 39 Grade. Aflati Masurile Celor Doua Unghiuri. Dau Coroana! Va Rog Pe O Foaie!!! Sau Cai
Scrieți Formulele Chimice Ale Compușilor Bromura De Argint, Sulfat De Cupru 2 Monoxid De Carbon Orura De Magneziu, Axid De Azot3, Hidroxid De Sodiu
20. Într-un Cazan Se Află 25 L Apă (densitatea Apei Este P = 1 G/ml). Dacă Se Adaugă În Această Cantitate De Apă 2,5 Kg De Piatră Vânătă (CuSO4.5H₂O), Ce Concen
Continuare Pentru Cartea "De Veghe În Lanul De Secară". Vă Rooooooooggggggf Dau Coroană
Vă Rog Ajutați-mă!!! Mr(Al (SO⁴)³)= Mr(K²(PO⁴) )= Mr(Si H²)= Mr(H² S)= Am Nevoie De Ajutor La Chimie Numerele Mici Stau Jos.
Un Dialog De 6 Propoziții Între Colegu De Banca
4. Efectuați Calculele Necesare, Copiați Tabelul Pe Caiete Şi Completați În Casetele Libere Rezultatele Corespunzătoare. A B 864 5114 4007 9001 A + 468 A + 2022
4. Se Dau Numerele: 100, 230, 300, 405, 624. La Fiecare Număr, În Parte, Vei Răspunde La Următoarele Întrebări: a)Scrie Numărul În Litere. B)Scrie Numărul În Si
Cel Mai Mare Si Mai Activ Vulcandin Lume Se Afla Pe Insulele Hawaii. In Componenta Produselor Vulcanice Eliminate Intra Mai Multe Substante Chimice ;so2,co,sio2