RO Study
👤
CrazyBen
CrazyBen
24-10-2017
Limba română
a fost răspuns
antonimul cuvintului taina
Răspuns :
Suculetul001teddy
Suculetul001teddy
24-10-2017
antonimul cuvantului taina este dezvaluit,aratat
Answer Link
Livioara10
Livioara10
24-10-2017
Taina-claritate,distingere.....nu e secret
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Un Text In Care Sa Redati O Convorbire La Telefon Dupa Urmatorul Plan:- Salutati In Functie De Persoana Care Va Raspunde;- Va Recomandati;- Transmiteti
Salut. Am Nevoie De 5 Propozitii Cu "was Able To", 5 Propozitii Cu "be(am/are/is) Able To" Si 5 Propozitii Cu "will Able To". Va Rog Repedee :)
Introduceti Cuvintele Biologie, Birocrat ,biserica,braserie, Comunicare, Parlament, (a) Tolera ,tezaur In Propoziti
Motanul Tom Alearga Cu Viteza De 3 M/s Dupa Soricelul Jerry, Care Se Gaseste La 2.5 M De Motan. Soarecele Alearga Cu Viteza De 2/s Spre Gaura Salvatoare, Aflata
O Silaba Formata Din Doua Cuvinte Diferite Si Scrie O Propozitie Cu Omofonul Structurii Indicate Silaba Este =artist Sau Pictor>
Definitii:sunetullitera silaba
Stabiliti Daca Exista 12 Numere Naturale Impare Care , Adunate , Sa Aiba Suma 2001 .
Qui Est-ce? -Il Est Gros,rose(quand Il Est Propre),il Mange Beaucoup.-Il Ressemble A Un Cheval En Pyjama-Il Court Souvent Apres Les Gazelles,les Zebres Ou Les A
Vreau Si Eu Morala Din Fabula Boul Si Vitelul de La "Un Bou Ca Toti Boii,putin La Simtire:" pana La "S-o Purta mai Lesne Greul Jugului " Urgent ca Rog MU
Vreau Repede O Compunere De 15 20 Randuri Cu Titlul In Pauza(la Scoala) Care Sa Aiba Minim 10 Verbe La Timpul Perfect Simplu