RO Study
👤
Alma12
Alma12
23-10-2017
Matematică
a fost răspuns
transformati 4020m in dam
Răspuns :
ADY260
ADY260
23-10-2017
4020m=402 dm
Sper că îi ok
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Astept RaspunsDiferenta A Doua Numere Este 14.Stiind Ca Unul Este 2 Supra 3 Din Celalalt, Aflati Numerele:
1. Ce Emotii / Sentimente Ale Personajelor Reies Din Fragmentele Selectate ?-Se Interesau In Mod Cu Totul Deosebit De Chestiunea Despre Care Urma Sa Fie Vorba.-
Suma A Trei Numere Impare consecutive Este 195.Aflati Numerele.
Suprafata Exterioara A Unei Cutii Metalice In Forma De Cub Cu Muchia De 2,5 M Este Vopsita Cu Vopsea De Culoare Alba. Stiind Ca Un Kg De Vopsea Acopera 7,5 M Pa
"Vă Plac Secretele? Eu Cred Că Fiecare Om Trebuie Să Aibă Un Secret Al Lui , Ca Să Fie Cu Adevărat Frumos. Şi Mai Cred Că Fiecare Carte Trebuie Sî Aibă O Viaţă
Astept RaspunsDiferenta A Doua Numere Este 14.Stiind Ca Unul Este 2 Supra 3 Din Celalalt, Aflati Numerele:
Scrie Literele Corecte Pentru A Compune Cuvinte1.operatia Matematica. I..u....e.2.prima Clasa La Numeratie. Un....I...
Pe Semidreapta [OX Se Considera Punctele [tex]A_{1} , A_{2} , A_{3} ,..., A_{100} [/tex],astfel Incat [tex] OA_{1} [/tex]= 1 Cm,[tex] A_{1 A_{2} } [/tex]= 2 Cm
1.a) Descompuneti In Factori Primi Numerele 210 Si 441b) Calculati C.m.m.m.c. Al Numerelor 210 Si 4412.a) Descompuneti In Factoriprimi Numerele 294 Si 252b) Cal
Determinati Lungimea Laturii AB A Triunghiului ABC Dreptunghic In A,stiind Ca BC=20 si Cos B = 2/5.