RO Study
👤
Nicoleta236
Nicoleta236
23-10-2017
Matematică
a fost răspuns
catface7supra3lus15supra9
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-10-2017
[tex]\frac{7}{3}[/tex] + [tex]\frac{15}{9}[/tex]
În adunari și scăderi se aduce la același numitor. Numitorul comun este 9 așa că:
[tex]\frac{21+15}{9}[/tex]= [tex]\frac{36}{9}[/tex]=4
Acolo este 21 pentru că pe 7 l-am amplificat cu 3.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunica A Făcut În Trei Zile 48 De Kg De Suc De Roșii A Doua Zi A Făcut De Trei Ori Mai Multe Kilograme Decât În Prima Zi Iar A Treia Zi Diferența Dintre Primele
Fie F(x)=... Sa Se Determine Valoarea Parametrului Alfa Astfel Incat... Eu Am Ajuns Pana La (a+3)x(a-1)=3ln2 Raspunsul Este 3
Notaţiile Folosite Fiind Cele Obişnuite În Manualele De Fizică, Relaţia Robert Mayer Poate Fi Scrisă:a) Cp = CV + R B).CV = Cp + R C). Cp = CV + R D). Cp + CV =
15. La Un Spectacol S-au Vândut 300 De Bilete La Preţul De 25 Lei Şi, Respectiv, 50 Lei Biletul. CalculațiCâte Bilete De Fiecare Fel S-au Vândut, Dacă S-au Înca
Scrie Litera,,v"sub Vocale Și Litere,,c" Sub Consoanele Din Prima Propoziție. Copiii Sunt Adunați Într-un Cerc
Formuleaza O Idee Principala Care Se Desprinde Din Textul B
Într-un Vas În Formă De Cub Sunt 75 Dm3 De Apă. Calculați Muchia Cubului, Ştiind Că Apa 3 se Ridică Doar Până La Din Înălțimea Vasului. 5 Pls Urgent!
Urgent Va Rog Urgent Va Rog !!!!
Scrie In Casete Semnele De Punctuatie Corespunzatoare.tata A Venit Acasa ........., El O Intreaba Pe Maria......., .......maria ....cum Se Simte Bunica ...... I
Asociază Cuvintele Subliniate În Text Cu Valoarea Lor Morfologică