RO Study
👤
Daiana241
Daiana241
23-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutațima dau coroana
Răspuns :
Trolerul17
Trolerul17
23-10-2017
572.824. Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Probabilitatea Ca Extrăgând La Nimereala Un Număr Din Mulțimea A 0 1 2 3 4 5.... 9 10 Aceasta Sa Fie Număr Prim
Aflați Suma A 3 Numere Știind Ca Primul Este 35 Al Doilea Număr Este Cu 16 Mai Mic Decât Primul Și Cu 10 Mai Mare Decât Al Treilea.
Mă Gândesc La Un Număr Scad 15 Din El Rezultatul Îl Impart La 5 Înmulțesc Cu 2 Și Obțin 20 La Ce Număr M-am Gândit
Exprimă-ți Opinia! 1. Asociază Cuvântul Frate Cu Alte Patru Cuvinte Pe Care Le Consideri Potrivite. Exemple Familie, Prieten Etc. 2. Citește, În Gând, Primul Pa
Identifica Pentru Fiecare Descriere De Mai Jos Ce Proprietăti Ale Algoritmilor Respecta Apoi Decide Daca Poate Reprezenta Un Algoritmva Rog E Urgent Dau Coroana
Sofia Are În Grădină 47 De Lalele Albe, Roșii Și Galbene. Lalelele Albe Sunt Cu 15 Mai Multe Decât Cele Roșii. Lalelele Galbene Sunt De 2 Ori Mai Multe Decât La
Analizați Propozițiile:Bunica Mi-a Făcut Un Tort.Le-adusesem Flori De ColțPe Dumneavoastră Nu Vă Cunosc.La Toamna Voi Planta Niște Flori Cu Ei.Clasa A 5 A
VA ROOOOOOOOG URGENT CLASA A 6-A
Plsssssss Repedeeeeeeeeeee
Rezumat La Primele 4 Capitole Din Amintiri Din Copilărie De Ion Crranga Va Rog