RO Study
👤
Tudor12345666
Tudor12345666
23-10-2017
Matematică
a fost răspuns
care sunt divizorii numarului 228??
Răspuns :
MariaIlinca2006
MariaIlinca2006
23-10-2017
228={1,2,3,4,6,12,19,38,57,76,114,228}
Sper că te-am ajutat!☺
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Partea Nordica A Oceanului Indian Este Clima Ecuatoriala???Da Sau Nu???
Un Obiect Are Forma Unui Paralepiped Dreptunghic Cu Dimensiunea De 29cm ,30cm Si Respectiv, 5 Dm.Calculati Masa Obiectului (in Kg) Stiind Ca 1 Dmpatrati Din Mat
Un Patrat Are Latura De A Cm . Daca Se Dubleaza Latura , Aria Patratului Creste De ..... Atat Este In Carte , Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati , Dau 20 De Puncte &
Scrisoare Pentru Doamna Invatatoare.Urgent!!!!
La Un Concurs,Ioana Primeste Un Cartonas In Care I Se Cere Sa Descopere Si Sa Scrie Toate Numerele De Forma Abc Cu Suma Cifrelor 10.Cate Numere A Scris Ea?Care
Daca Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt De 15 Respectiv 20 Cm , Lungimea Diagonalei Dreptunghiului Este .. ? ( As Vrea Sa Imi Explicati Pe Scurt , Daca Se Poate
Nuferii Sunt Plante Acvatice Care Fac Parte Din Familia Nymphaeaceae, Raspandite Pe Tot Globul Si Cuprind Cca. 40 De Specii. Care E Prima Propozitie Subordonata
Identificati Moduriile De Expunere Prezente In Jurnalul Lui Radu Petrescu ( Ocheanul Intors ),,,,, Motivati Prezenta Lor
Articulati Hotarat Substantivele Unda Codru Trestie Stea Si Randunica
Puteti Sa Imi Spuneti Si Mie Cam Care Este Cel Mai Bun Limbaj De Programare Cu Care Este Usor Sa Incep?