RO Study
👤
Ioneladaiana
Ioneladaiana
23-10-2017
Limba română
a fost răspuns
sensul diferit al cuvantului cer
Răspuns :
KilluaStefan
KilluaStefan
23-10-2017
cer de mâncare
Ce cer frumos
Answer Link
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
23-10-2017
Eu vad un cer senin.
Eu cer un pix.
................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trapezul ABCD Are Bazele AB||CD Si AB>CD ,AB=10cm ,CD=5cm,AD intersectat Cu BC={O}OD=3CM,OC=4CM.cat Este Perimetrul Trapezului?
URGENT ! VA ROG AM NEVOIE FOARTE REPEDE! Intr-un Calorimetru De Alama Avand Masa De M1=0.2 Kg Se Afla Apa Cu Masa M2= 0.3 Kg La temperatura De T1= 360 K . In Ca
Argumenteaza Importanta Pe Care O Are Familia In Formarea Unui Adolescent. In 20-30 De Randuri
Suma A Doua Numere Este 906.Daca Scadeti Dintr-un Numar Pe 3si Il Adaugati La Celalalt Numar Atunci Cele Doua Numere Vor Fi Egale.Descoperiti Numerele.
Calculati Apotema Si Aria Unui Triunghi Echilateral In Functie De Raza Cercului(triunghiul Este Inscris In Cerc)
Care Au Fost Puterile Maritime Recunoscute In Istoria Lumii? Cum S-a Putut Demonstra Ca Pamantul Este Rotund?Ce Exploratori Ai Zonelor Polare Cunosti?Unde A Aju
Grupati Urmatoarele Adverbe Dupa Felul Lor,uneori,nici cand,niciodata,negresit,deodata
Câte Soluții,numere Întregi Are Inecuatia -3<2x+1<7.
Va Rog Un Eseu Despre" Dor"
URGENT ! VA ROG AM NEVOIE FOARTE REPEDE! Intr-un Calorimetru De AlamaURGENT ! VA ROG AM NEVOIE FOARTE REPEDE! Intr-un Calorimetru De Alama Avand Masa De M1=0.2