RO Study
👤
Andreidumitru1
Andreidumitru1
22-10-2017
Matematică
a fost răspuns
alta.denumire.aplanetei.pamant
Răspuns :
Armintimofei
Armintimofei
22-10-2017
tera este alta denumire a planetei noastre cunoscuta si sub numele de planeta mama
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CAT FACE: √8\14: 1\√63=......
Dublu Unui Numar A Fost ''marit'' Cu 52.Rezultatul ''micsorat; De 4 Ori Si Sa Obtinut 63 .Care Este Numarul ?
Urmeaza Sa Dau Bacul La Istorie. Voi Cum Invatati Mai Usor? Eu Invat Pe Moment Si Peste O Saptamana Uit Ce am Invatat, Niciodata Nu M-am Inteles Cu Istoria:(
F:[0,+infinit)->R, F(t)=1[tex] \frac{1}{(1+ T^{2})(1+ T^{3}) } [/tex]a) Sa Se Demonstreze Ca [tex] \int\limits^1_ \frac{1}{x} {f(t)} \, Dt [/tex]= [tex] \in
Intr-o Cutie Sunt 481 De Bile Rosii, Galbene Si Negre. Bile Galbene Sunt Cu 36 Mai Multe Decat Bile Rosii, Iar Bile Negre Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Cele Ros
Care Sint Cauzele Instaurarii Regimului Fanariot In T.Rominesca
Alcatuiti Fraze In Care Pronumele Prin Care ,fiind Complement Circumstantial De Mod, Sa Fie La Cazurile Genitiv ,dativ .
Ma Ajutati Si Pe Mne Va Rog :precizati Tipul De Lirism Si 2 Marci Specifice Acestuia Din Poezia Ti-e Sufletul De Tudor Arghezi
Trei Persoane Au Depus La Banca Sume Direct Proportionale Cu 4, 6 Si 14 Cu Dobanda De 25% Pe An. Dupa Un An Aveau La Banca In Total 3480 Lei. A) Ce Suma De Ban
La Capetele A 2 Conductoare A Trecut Aceeas Cantitate De Electricitate .Lucrul Curentului In Al 2'lea Este De 3 Ori Mai Mica Decat In Primul.La Capetele Carui C