RO Study
👤
DianaSuzy
DianaSuzy
22-10-2017
Matematică
a fost răspuns
2^6+2^6=
2^22+2^22=
Nu stiu cum se face.
Răspuns :
Adistrong007
Adistrong007
22-10-2017
Rezolvi mai întâi puterile, apoi adunarile:
64+64=128
4.194.304+4.194.304=8.388.608
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Rezulta Din NH₄Cl+H₂O=?
Sa Se Calculeze BC A Triunghiului ABC In Care AC=2 AB=2 Si M(A)=30 Grade
Care Este Mesajul Operei "Omida Si Furnica" De George Rasetti?- Eu Te Privesc De Sus, Furnică,Şi-mi Pari Atât De Mică!Te Văd Cum Jos MunceştiDin Greu,Ca Să Trăi
Doua Sensuri Diferite Pentru Cuvantul Apun ... Urgent ....
În Apus E Luptă-ncinsăÎntre Noapte Și Lumină...Ziua-ngenunchează-nvinsăCodrul, Apele Suspină...Umbre Moi Întinde Ceața,Pe Când Raze Scad În Zare:Steaguri Lungi
A)În Ce Țară Se Mănâncă Tortilla?b)În Ce Țară Au Fost Inventate Mercedesurile?c)În Ce Țară Se Găsește Animalul Panda? Răspunsuri Din Care Să Alegeți:În Spania;Î
Scrie;in 5-7 Randuri Un Tex Despre Veverita Din Padure.Foloseste Si Urmatoarele Expresi;codita Stufoasa;ochisori Rotunji;blanita Roscata;crengute Verzi;alune Gu
Doi Pescari Au Pescuit 649 Kg De Peste.Dupa Ce Primul Pescar A Vandut 135 Kg De Peste Si Al Doilea 190 Kg ,primul A Ramas Cu O Cantitate De 5 Ori Mai Mare Decat
O Bucatarie Trebuie Pardosita Cu Gresie.Cate Placi De Gresie Sunt Necesare Stiind Ca Bucataria Are Dimensiunile De 2,6 M Si 4 M Si Ca O Placa De Gresie Este De
Cum Explic Sensul Expresiei : O Gramatica Buna ????? Pls Am Nevoie Rapid De Raspuns....:)