RO Study
👤
Gritco1953
Gritco1953
22-10-2017
Geografie
a fost răspuns
Pe ce cardinate se afla Str.Bab-el-Mandeb
Răspuns :
Honolulu
Honolulu
22-10-2017
15 GRADE LATITUDINE SUDICA SI APROX. 45 GRADE LONGITUDINE VESTICA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Cineva Să-mi Rezolve Exercițiul Ăsta ?
Primul Exercițiu Va Rog, Am Nevoie Urgent. Dau Coroana.
69. Despărțiți Frazele De Mai Jos În Propo- Ziții, Precizați Felul Propozițiilor, Indicând Elementele Regente Ale Subordonatelor Şi Felul Elementelor De Relatie
Exerseazal 1. Repovesteşte Textul Vizită... Scris De 1. L. Caragiale, Folosind Informatiile Aflate P exerciţiul Jurnalul Dublu. Vei Avea În Vedere: . ·locul (ca
Tema: 1.Construiți Următoarele Intervale: 6m↑ b) 3M £ 6m↓ 2M↑ 6+1 6M| 2+1 Spt 3m↑ I 2mf Tema
B. Substantivul Vis Are Două Forme De Plural. Cu Ajutorul Dicţionarului Limbii Române, Explica Sensul Cuvintelor: Vise- Visuri Dau Coroana!
6. Elaborează, În Spațiul Rezervat, Un Plan Alcătuit Din 3 Măsuri De Prevenire A Naşterilor Premature. 56
Analizati Cuvântul Nostru Va Rog In Măcar 5 Minute Va Rog Va Rog Va Rog!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucreaza! A) Reciteste Textul Din Greşeală, După Lev Tolstoi, Scrie Ideea Corespunzătoare Fiecărei Imagini Eu... Eu... Am Mancat-o, Din Greşeală! Eu, Mama, Eul
Un Termometru Aflat La Temperatura Camerei Este Introdus Într-un Pahar Cu Apa Calda. Se Observă Că, După Un Interval De Timp, ∆t, Indicația Termometrului Nu Se