RO Study
👤
10Ionut10
10Ionut10
21-10-2017
Limba română
a fost răspuns
nu inteleg gluma ajutatima va rog
Răspuns :
MAIER74
MAIER74
21-10-2017
Joc de cuvinte leu -moneda cu leu-animal
Answer Link
Аноним
Аноним
21-10-2017
Gluma este ca a spus un om ca leul e pe cale de disparitie,iar un alt om a spus ca nu are bani!
Celalalt om a inteles ca jacheta e pe cale de disparitie!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Cuvant Care Sa Se Termine Cu Sufixul -al!
AJUTOR DAU COROANA 30 PUNCTE 4 PROPOZITII ESEU EU SINT O CARTE DE LIMBA SI LITERATURA ROMINA
Rezolvare √24 Scoateti Factorul De Sub Radikal
Ajutor!!!!alcatuiti Va Rog Un Text Argumentativ Cu Tema,,De Ce Trebuie Sa Fim Politicosi In Fata Strainilor" dau Coroana
De Ce Crezi Ca Oamenilor Le Place Sa Calatoreasca? Precizeaza 5 Motive Diferite.
Deîmpărțitul Este 56. Câtul Este De 7 Ori Mai Mic Decât Deîmpărțitul. Care Se Este Câtul ? Refaceti Împărțirea !
M-am Gîndit La Un Numar .Daca Din El Scad 91 Si La Diferenta Obtinută Adun 37 Obtin 46.La Ce Numar M-am Gîndit. VA ROG
Fie D12 Multimea Divizorilor Numarului 12, B- Multimea Numerilor Impare Maimici Decit 12, Iar C- Multimea Numerelor Pare Mai Mici De Cit 12. AFLATI: a) D12 U B
1. Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 24 , 48 Si 40 Da De Fiecare Data Restul 17 Si Caturi Nenule .
Mini Eseu De 15 Rinduri Cu Titllul ,, Limba Romana Este Patria Mea" Va Rog Mult Prieteni, ESTE URGENT !!!