RO Study
👤
Cmariana
Cmariana
21-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Va roggg
Calculati
Răspuns :
TheBestHacker
TheBestHacker
21-10-2017
In paranteza iti da 2. Daca ai la puterea -2 atunci il scrii ca 2 la puterea -1 totul la puterea a 2-a; 2 la puterea -1 iti da 1 supra 2, adica 0,5. 0,5 la puterea a 2-a este 0,25
Answer Link
IamPingu
IamPingu
21-10-2017
Am sa notez "la puterea" cu ^ si "supra" cu /
[9 x 1 - 7] ^ (-2)
[9-7] ^ (-2)
2 ^ (-2)
1/4
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doamna Invatatoare Scrie Pe Tabla Numerele De La 2 La 6.un Elev Sterge Oricare Doua Numere Si Scrie In Loc Rezultatul Adunarii Acestora. Elevul Urmator Procedea
Ce Cuvant Completeaza Expresile La Educatie La Protectie Si La Familie
Bunica A Facut Aceeasi Cantitate De Pasta De Rosii Si Pasta De Ardei.Pentru Pasta De Rosii,a Folosit 18 Recipiente A Cate 600 Ml Fiecare.Cate Recipiente De 900
Când Scriem Cuvântul I-a Ia
Buna!Puteți Să-mi Spuneți Vă Rog Cea Mai Simplă Și Ușoară Definiție La Predicatul Verbal Și Nominal Pentru A Înțelegeîmi Trebuie Pentru Temăvă Rog Mult De Tot
Va Rog Ajutati Dau Coroana
A) Corecteaza Greselile Din Scrierea Verbelor In Biletul Pe Care Un Copil Grabit I L-a Trimis Lui Flexib)alege Forma Corecta A Scrierii Ortogramelor,in Exemplel
Copiază Pe Caiet Apoi Completeazabl Pe Orizontală Si Afla Cuvantul Pe VerticalaA-B
Analizati Verbele Din Textele Urmatoare Indicand Si Functia Lor Sintactica : Duminica Mersese La Muzeu Cu Un Chiul Alexe
Comentați Următorul Citat: "Refuz Să Mă Las Înfrântă Sau Să Mă Simt Înfrântă Până Nu Mi S-a Smuls Şi Ultima Fărâmă De Speranţă." (Regina Maria)