RO Study
👤
Antoni21
Antoni21
21-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Definiți termenii:
-opinie
-opinie publică
Răspuns :
Janin04
Janin04
21-10-2017
-opinie= reprezinta evaluarea verbala pro sau contra, cu o anumita intensitate, a unei probleme , situatii sau persoane
-opinie publica=ansamblu opiniilor individuale emergente in discutiile publice, referitoare la problemele sociale actuale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune care Sunt Cele Mai Vechi Scoli Din Republica Moldova si Putina Informatie Despre Ea
Hey..am Si Eu O Tema La Religie Si As Avea Nevoie De Ajutor...tema Suna Asa: ''spuneti Asemanarile Dintre Crestinism Si Religiile Orientale''...multumesc Antici
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate In Structura : Drapelul Romanesc Reprezinta O Panza Dreptunghiulara Compusa Din trei Fasii Am plasate Vert
Realizeaza O Reclmă Pentru O Carte Preferată.Folosește Atribute Pentru Substantivul Carte.
Calculati Cat La Suta Dintr-un Hectar Reprezinta Aria Dreptunghiului Abcd Care Este De 1200 Mp .
O Propozitie Cu Cuvantul Siret Sensul VICLEAN
Determinati Numerele Naturale X Si Y, Pentru Care |x-2|+(y+1)²=0
Scrieti Ecuatia Reactiei De Hidroliza Enzimatica Totala A Amidonului.
Am O Tema La Biologie Si Nu Stiu Sa O Fac. Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati.1. Invelisul Extern Al Globului Ocular La Maimifere Este:a) Retina; b) Sclerotica;
In Fiecare Zi, Adina Incepe Cursurile La Ora 8. O Lectie Dureaza 50 De Minute, Iar Recreatia 10 Minute. Ea Are 4 Lectii, Zilnic. Sambata Si Duminica Are Liber.