RO Study
👤
Gratssiielaa
Gratssiielaa
04-01-2015
Istorie
a fost răspuns
Ce inseamna cultura arheologica?
Răspuns :
Motanudeea
Motanudeea
04-01-2015
Prin
cultura arheologica
intelegem suma artefactelor (obiectelor) si a activitatilor oamenilor din trecut - cladiri, drumuri etc corespunzatoare unui loc si timp anume.
Exemple de culturi: Cultura Boian, Gumelnita, Cucuteni etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
JOC DE ROL JOO Formează Împreună Cu Colegii Tăi De Clasă 5 Echipe: Echipa sportivilor, A Nutriţioniştilor, A Psihologilor, A Stomatologilor, A ecologiştilor. Fi
Ordonaţi Cronologic Următoarele Evenimente Istorice A. Intrarea României În Primul Război Mondial. B Atentatul De La Sarajevo. C. Pacea De La Brest Litovsk. D.
Cuminte Este Adj Format Prin Derivare Sau Prin Compunere?
Bună Ziua Cine Mă Ajută Puțin Ex3
Poiezii Pe Tema Primavara In Natura
Arătați Că Următoarele Fractii 125 Supra 1000 Su 3 Supra 96, Sunt Puteri Ale Lui 1 Supra 2 :
Prin C) 5. Fo 5. Desparte În Propoziții Frazele Următoare Și Transcrie Subordonatele Atributive: Săpăturile Ce Se Fac Prin Împrejurimi Descopăr Ziduri Antice...
Continuă Dialogul Dintre Vieţuitoare Și Stele. Adaugă 4-5 Replici.aveți În Poza Textulva Rog Sa Ma Ajuța-ți Imi Trebuie Azi La Ora 17 30 Nu Vă Bateți Joc Va Ro
Ce Este Apotema Bazei Unei Piramide, Puteti Sa Imi Aratati Intrun Desen???
7. Pentru A Merge Într-o Excursie, Doi Frați, Ștefan Și Andrei, Au Primit De La Părinți Aceeași Sumă De Bani. La Întoarcere, Ștefan A Constatat Că A Cheltuit 3