RO Study
👤
Lovalova88
Lovalova88
20-10-2017
Engleza
a fost răspuns
Ex 2 va rog ajutatiiiimaaaa
Răspuns :
Stelapascari
Stelapascari
20-10-2017
1.I would like to make one further
2,She could walk much farther than I
3.An apple a day is healthy
4.An apple a day keeps you healful
5.I have lain in bed all day
6.He lay the book on the counter
7.Many animals constitute a zoo.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Deci Trec Direct La Subiect . Am Ramas Corigent In Clasa A 7-a La Matematica , Si Am Nevoie Si Eu De Cele Mai Importante Lecti De La Algebra Si De La Geometrie
Imi Spuneti Si Mie Ce Este Sunetul ?
Mai Am 3 Probleme Va Rogg!!!!! 1 U Fermie A Recoltat Intro Toamna 18 T De Cartofi . El A Sortat Cartofii, Alegand 14 Q Ceimai Mici Pentru Inssamantare, 60
Coroana !! In Triunghiul ABC Cu M(BAC)=90 , AB=AC , AD_|_BC , D Apartine BC Si E Apartine AC Astfec Incat ABE≡CBE a)Aflati M(,ACF) Unde AD Intersectat Cu BE =
1.linia Mijlocie A Unui Trapez Are Lungimea 10 Cm. Daca Baza Mare Are 16 Cm ,atunci Baza Mica Are? 2. Aria Unui Triunghi Este Egala Cu 20 De Cm Pătrați. Aria
Doua Atribute Adjectivale Si Doua Complemente Diferite!
Daca In Triunghiul Dr Abc, AB/AC= 3/4, Iar BC = 50 Cm, Aflati Lungimea Inaltimii Corespunzatoare Ipotenuzei
Salut,as Dori Sa Ma Ajutati Sa Argumentez Ca Opera Cismigiu Et Comp Este Gen Epic..va Rog Mult...repede
Micul Print Nu Mai E Sigur:a Primit O Oaie Intr-o Cutie.A Aflat Ca Se Hraneste Si Cu Flori.Pe Planeta Sa Micul Print Are O Floare,dar O Indrageste Foarte Mult,a
”Good Friends Are Like Stars. You Don’t Always See Them, But You Know They’re Always There!” E Corect?